Преглед на спрей за тениски – Моят преглед

От последните години все повече модни брендове излизат на пазара с безбръчни варианти на тениски. Марки като American Apparel, Urban Outfitters и Too Faced постепенно се пристрастяват към добавянето на невероятни нови елементи към традиционните продукти, които сме постигли така. От първите акрилови тениски до неща като цветните тениски с различни глитър, изборът е невероятен. Но последният тенденционен продукт: Спрей за тениски, дава нов мисъл как да комбинираме различните стилове. В този преглед ще разгледаме предимствата и недостатъците на спрейа и защо трябва да го използвате!

Какво е спрей за тениски?

Спрей за тениски е нов продукт, който може да се използва на много прост и бизнеслайк начин, като просто да се разпръсна над тениската и да се остави да се изсуши. Това предоставя възможност за трансформация на базова тениска в дизайнерска тениска. Освен това, спрейът позволява стил да се замърси с други принадлежности – на пример трикове, чанти, обувки и т.н.

Предимства

Първо и най-голямото предимство на спрея за тениски е, че той предоставя възможност за изцяло нов дизайн на тениски. Пълността и мащаба на дизайна може да бъде променяна по желание, а това позволява хората да се вълнуват за празниците, за които да доразвиват предварителни идеи.

Спреят освен това е по-комфортен на използване от много други видове тениски. Той не причинява страхотно дискомфорт, както правят некотори други типове тениски, поради което те могат да бъдат използвани през цялото денонощие. Спреят изключително лек и не причинява дискомфорт, но все пак предлага достатъчно поддържане и защита.

Недостатъци

Един от най-големите недостатъци на спрея за тениски е, че той може да се измие доста лесно. Той изтрива лесно, като дори и по-малкото количество