Цветните спирали – коя е добра за вас?

Цветните спирали са хубава промяна, ако сме свикнали да използваме спирали в неутрални тонове. Приключението ви с цветните формули трябва да започне внимателно – изберете по-тъмен цвят в началото. Ако ефекта е задоволителен, можете да продължите нататък. Как да я нанасяме и кога да я носим? Какви са наличните цветове?

Какъв цвят спирала да изберете?

Веднъж, когато решим за закупим цветна спирала, ключът е в това да изберем правилния цвят. Грешен първи избор би ни отказал от следващи експерименти. Поради тази причина е препоръчително да започнете с универсален цвят като синьо, лилаво или тъмнозелено.

Как да изберете цвета, който ще подхожда на вашия тип красота?

При избирането на цветна спирала, трябва да се водите по вашия тип красота, а не по най-последните тенденции. Ако най-модерният цвят този сезон е розовото, който обаче не ви отива, не трябва да избирате него. Добре е да анализирате кои цветове пасват най-добре на очите, косата, тена и начина, по който се обличате.

Синята спирала е универсална, защото се комбинира добре с всеки цвят на очите или косата и когато се използва както трябва, би могла да отвори окото и да ви придаде по-дълбок поглед. Виолетовата спирала е идеалния избор за жени със сини или зелени очи, докато зелената спирала би паснала на тези с кафяви очи.

Нюансът е точно толкова важен, колкото е и самия цвят – жени, които не изглеждат добре с тъмнозелена спирала, биха се харесали с по-светла такава. Меките цветове са много по-универсални, така че можете да посегнете към тях при много различни случаи. От друга страна светлите и ярки цветове са подходящи за партита, но вместо да покривате целите мигли, по-добре  е само да ги акцентирате.

Не е препоръчително да комбинирате прекалено много цветове наведнъж – по-добре изберете един, който пасва на тоалета ви. Ако решите да нанесете цветна спирала, тоалетът ви също трябва да е деликатен. По този начин гримът ще изпълни целта си – ще привлече внимание без да има гротескен ефект.

Как да комбинираме светлата спирала с останалата част от грима?

Цветната спиралата изглежда най-добре, когато е единствения ярък акцент. При този случай трябва да избягвате да слагате козметина на клепачите. Тънка очна линия в цвета на спиралата би била достатъчна.

Как да използваме цветна спирала?

Жените, които не подкрепят идеята за цветните спирали, защото смятат, че са прекалено крещящи за тях, не е необходимо да покриват миглите си по цялата дължина. Достатъчно е да сложат на върховете на миглите, на някои от миглите или само на долните мигли. Препоръчително е да експериментирате с цветовете пред огледалото, за да изберете най-добрият за вас.

Цветни спирали – за какъв тип поводи?

Цветните спирали обикновено не се използват всеки ден, освен ако начинът ни на живот не налага ограничения върху тоалета, прическата и грима. Подобни мигли изглеждат впечатляващо на партита, особено в клуба. Нещо повече, добре подбраният нюанс и правилно нанесения грим е чудесна идея за всички социални събирания у дома.

Цветни спирали – цветове

В днешно време има богат избор, когато става въпрос за цветовете. Сините формули изглежда са най-популярни, но намирането на зелено, лилаво или розово също няма да бъде трудна задача. Всъщност лилавата спирала е толкова универсална колкото е и синята, така че е добре да я тествате, особено в началото на вашите експерименти с цветни талисмани.