Цветни мигли – красиви или не?

Какви са най-последните тенденции при миглите? Те включват идеи, които работят за нас, карат ни да се чувстваме удобно и атрактивно. За някои това за цветните мигли. Световен хит ли са те или клиширана идея?

Класиката все по-често бива измествана от смели и цветни стилизации. За ежедневна употреба черната спирала печели, но никой не е казал, че от време на време не можем да направим нещо по-лудо с цветна спирала.

Цветни спирали. Красиви или не?

Много хора смятат цветните спирали за клише, но има и други, които вярват, че това е страхотна идея за една фестивална визия. И двете мнения са разбираеми. Малко цвят може да накара миглите да изглеждат много по-добре и да направят цялостната визия още по-атрактивна, както и елегантна. Проблема идва, когато има прекалено много цвят. Той не трябва да преобладава в грима, тъй като резултата със сигурност няма да е нито интересен, нито стилен. Следователно, когато решим да опитаме цветни мигли, най-важното правило е: ,,трябва да има умереност“.

Цветни мигли – идеи

1. Цветни спирали

Черната спирала е класика, която всяка жена трябва да притежава. Въпреки това, за да постигнете по-необичайна и смела визия, можете да посегнете към цветните спирали. В днешно време те са налични в много цветове, включващи червено, жълто, зелено, синьо – дори неоново. Интересен факт е, че цветната спирала е измислена преди много време. Още през 60-те години на 20-ти век, марката Ревлон пуска на пазара своята версия на цветна спирала, която всъщност дава началото на тази тенденция. Тя беше забравена за известно време, но сега се завръща с пълна сила.

2. Цветни изкуствени мигли

Ако искате да подчертаете цвета на миглите си, то тогава цветните изкуствени мигли са добри решение. При тях има огромен избор – те могат да са в много различни цветове и шарки. Можете да изберете мигли в един цвят, омбре, с неонови крайчета, с цветовете на дъгата, всяка мигла в различен цвят и тн. Това е добро решение за тези, които искат да прибавят по-отличителен елемент към своя парти грим.

3. Цветни удължители за мигли

Ако искате устойчив резултат, трябва да опитате цветни удължители за мигли. Спиралата трябва да бъде премахната преди да си легнете, както и изкуствените мигли – удължителите за мигли изглеждат като по-добро решение. Чрез слагането на единични мигли или групички от няколко мигли в правилния цвят, можем да подчертаем по красив начин цвета на ириса и да придадем на миглите необичаен вид. Не е задължително да са е неоново розово – могат да са в тъмнозелено, лилаво или тъмночервено, което ще придаде напълно нов триизмерен вид.