Спирала Lashcode

Количество: 10 мл

Lashcode получава положителни ревюта от потребителите. Много гримьори също оценяват този продукт и казват, че четката на спиралата работи перфектно с прахообразната консистенция. Това й качество помага на козметичния продукт да се нагоди лесно към очи с всякаква форма, както и към всеки вид на миглите. Lashcode е универсална спирала, която има издължаващи, разделящи и подчертаващи свойства. Висококачественият минерален пигмент, магнетит, кара миглите да изглеждат добре без значение от светлината. Струва си да отбележим и че магнетитът има кондиционни качества; той хидратира, подхранва и опитомява миглите.

Това обаче не са всичките подхранващи качества на Lashcode. Тази спирала е пълна с растителни екстракти (соя, пшеница и байкалски череп), които подобряват структурата на миглите, помагат им да растат и ги защитават от увреждания. Съставът на Lashcode включва и витамини, отговорни за забавянето на процеса на стареене на миглите, както и за грижата им. Тази иновативна и добре съставена формула дава невероятни резултати. Просто казано, спиралата Lashcode се равнява на безупречен грим и грижа за миглите.

Четката на спиралата Lashcode

Спиралата Lashcode може да се хвали с добре оформена и обмислена четка. Косъмчетата й са подредени елиптично, като стават по-къси и по-тесни на върха. Ергономичната й форма осигурява грим без изцапване, успява да достигне поотделно до всяка мигла и да я покрие равномерно от основата до върха. Четката не среща трудности и с разделянето и извиването на миглите. Не на последно място апликаторът позволява покриването на миглите с няколко слоя без да предизвиква слепване. Притежавайки тези качества, ние можем да подчертаем очния грим и да решим какъв финален ефект искаме да постигнем.

Предимства на спиралата Lashcode

  • издължава е и подчертава миглите;
  • сгъстява миглите, като достига дори и до най-късите и тънки от тях;
  • голямо количество продукт;
  • съдържа регенериращи и защитаващи миглите съставки;
  • съдържа висококачествен минерален пигмент, който позволява постигането на наситено черни мигли;
  • стилизира и разделя добре миглите;
  • предоставя дълготраен ефект без да се лющи или да избелее;
  • предоставя добро покритие;
  • позволя да се постигнат много различни стилове грим.

Недостатъци на спиралата Lashcode

  • налична само онлайн.

Влезте в официалния уебсайт – www.lashcode.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

*

*