Спирала Nanolash

naĭ-dobrata spirala nanolash

Размер: 10 ml

Спиралите Nanolash са истински шампиони, когато става въпрос за удължаващи, извиващи и удебеляващи спирали. Уникалните формули на двете спирали Length & Curl Mascara и Volume Up Mascara впечатляват с ефекта си още от първата употреба. Революционният подход към подобряването на миглите, представен от Nanolash, отговаря на очакванията дори на най-взискателните жени.

Спиралата Nanolash Length & Curl Mascara осигурява ефектно удължаване, извиване и повдигане на миглите, а спиралата Nanolash Volume Up Mascaraкрасива плътност и невероятен обем. И двете спирали ви позволяват да се насладите на ефекта само след един слой. Нивото на дефиниция на миглите може да се надгражда свободно, без да се слепват или размазват. Лесното нанасяне и начинът, по който пигментите прилепват към миглите, гарантират, че оформянето на миглите се запазва безупречно през целия ден. Нещо повече, формулите на спиралите се характеризират с висока устойчивост на неблагоприятни атмосферни условия, което означава, че можете да ги използвате дори ако не сте сигурни в прогнозата за времето.

Тези спирали имат и подхранващ ефект върху миглите. При редовна употреба миглите стават по-плътни и по-малко чупливи. Формулите съдържат естествени съставки, които стимулират здравословния растеж на миглите, ефективно ги предпазват от свободните радикали и UV радиацията и им придават мекота и здравословен блясък.

Спирала за мигли Nanolash – четки

Добре оформените четчици гарантират, че миглите се разресват и разделят по време на нанасянето. Те се различават по форма и при двете спирали, което осигурява различни крайни ефекти при гримирането на миглите. Четката в спиралата за обем е по-дебела в средата, докато тази в спиралата за удължаване и извиване е оформена така, че да приляга към линията на миглите, което ѝ позволява да повдига и извива миглите точно като машинка за извиване на мигли. Струва си да се спомене, че четките са проектирани така, че и левичарите, и десничарите да могат да ги използват удобно.

Спирали за мигли Nanolash – плюсове

  • целодневна устойчивост
  • идеално разделени мигли без слепване
  • устойчива на атмосферни влияния формула
  • не се изтриват и не създават струпвания
  • голям размер
  • богата и подхранваща формула
  • много добро покритие

Спирали за мигли Nanolash – недостатъци

  • само два варианта за избор
  • само черен цвят

посетете уебсайта на марката: nanolash.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

*

*